USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У земельній комісії міськради – проти оренди зупинки поблизу Центрального ринку

26 Листопада 2018 18:40
Не надавати в оренду ділянку під будівлею зупинки громадського транспорту з продовольчим магазином на вулиці Глушець рекомендували у профільній комісії міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 26 листопада.

Депутати розглянули декілька проектів рішень щодо оренди земельних ділянок для обслуговування торгових павільйонів на зупинках громадського транспорту.

Так, члени комісії не підтримали проект рішення про надання громадянці Ользі Москвич на умовах оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівлі зупинки громадського транспорту з продовольчим магазином на вулиці Глушець, 4 (площею 0,0436 гектара). Питання виносили на розгляд депутатів повторно.

Йшлося також про поновлення договору оренди землі фізичній особі-підприємцю Оксані Климовець для обслуговування критої зупинки громадського транспорту з торговим павільйоном на вулиці Станіславського, 54-а (площею 0,0066 гектара).

Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала повідомив, що торговий павільйон площею 66 метрів квадратних перебуває на праві власності. Член комісії Євгеній Ткачук зазначив, що попереднім власникам оренду не погоджували, а до нових власників немає зауважень щодо торгівлі спиртним вночі. Отже, члени комісії рекомендували підтримати проект рішення про поновлення договору оренди на п’ять років.

Також розглянули проект поновлення договору оренди землі фізичній особі-підприємцю Оксані Янчик для обслуговування критої зупинки громадського транспорту з торговим павільйоном на проспекті Соборності, 37-г (площею 0,0060 гектара). На ділянці є зареєстроване нерухоме майно. Депутати рекомендували підтримати проект рішення.

Фізичній особі-підприємцю Ользі Баріді рекомендували надати на умовах оренди земельну ділянку для обслуговування торгового павільйону в критій зупинці громадського транспорту на проспекті Соборності, 7-а (площею 0,0060 гектара). На ділянці є придбане нерухоме майно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 26 Листопада 2018 19:08
Критий павільон в зупинці громадського транспорту... , є придбане нерухоме майно. То вже клініка !Зайшов ум за розум !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus