USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Братстві ОУН-УПА хочуть поставити пам’ятник Бандері біля луцького РАГСу

6 Серпня 2008 13:45
Голова Братства вояків ОУН-УПА Волинського краю імені Клима Савура Василь Кушнір вважає, що найкращим місцем для розташування пам’ятника Степана Бандери на майдані біля РАГСу в Луцьку. Про це пан Кушнір розповів 6 серпня в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам».
На думку пана Кушніра, найкращим варіантом розміщення пам’ятника Степану Бандері у обласному центрі Волині стане площа перед луцьким РАГСом на проспекті Соборності. Як вважає керівник волинського Братства вояків ОУН-УПА, це сприятиме патріотичному вихованню лучан, зокрема молоді, оскільки район – густонаселений і пропоноване місце добре проглядається з різних сторін. Швидше за все, молоді подружжя будуть мати за традицію покладати квіти біля цього монумента.
Запасним варіантом, за твердженням Василя Кушніра може стати скверик навпроти 4-ї гімназії, проте є інформація щодо можливого будівництва там каплиці.
Проте остаточно питання місця розміщення цього пам’ятника може вирішитись 8 серпня, під час засідання оргкомітету з відзначення 100-річчя з дня народження Головного Провідника Організації Українських Націоналістів Степана Бандери, котрий очолює Василь Кушнір. За його словами, участь у обговоренні має взяти Луцький міський голова Богдан Шиба.
Довідково:
Попередньо луцький муніципалітет визначив, що пам’ятник Степану Бандери буде розміщено навпроти Палацу учнівської молоді, що на вулиці Шопена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Економ Показати IP 6 Серпня 2008 15:06
...навпроти Палацу учнівської молоді, що на вулиці Шопена" - погане місце, його там ніхто бачити не буде. А от перед РАГСом - в самий раз. Правда зразу треба буде охоорону призначати від комуняк і регіаналів.
ОСТАП Показати IP 6 Серпня 2008 16:18
СУПЕР!!!!!!Я свою місячну заробітню платню віддам на будівництво памятника. За це будемо боротись! ЗАКЛИКАЮ УСІХ УКРАЇНЦІВ ЛУЦЬКА ПІДТРИМАДИ ІДОПОМОГТИ БРАТСТВУ ВОЯКІВ УПА. Бо єзасторога ,що комсомольці з шибами будуть ставити палки в колеса"
Анонім Показати IP 6 Серпня 2008 17:16
"охорону від комуняк і регіаналів" і від їх дресированих голубів, бо ще насеруть на тім’я кумиру
Економ Показати IP 9 Серпня 2008 21:26
До Анонім 6 серпня, 17:16 / Твоє тім'я видно засрали вже давно, і не тільки голуби.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus