USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У день сміху лучанам буде не до сміху – подорожчають тепло і гаряча вода

26 Березня 2009 10:12
Члени виконавчого комітету Луцької міськради одностайно підтримали клопотання ДКП «Луцьктепло» про коригування тарифів на тепло та гарячу воду в напрямку їх збільшення. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як розповіла директор департаменту економіки Луцької міськради Любов Ковпак, до виконкому звернулося ДКП із проханням коригування тарифів на теплопостачання та гаряче водопостачання. За словами пані Ковпак, цінова інспекція погодила коригування тарифів.
Фактично, у тариф закладенf загальна рентабельність 5,73%.
Згідно з рішенням виконкому, вартість гарячої води та тепла підвищиться в Луцьку 1 квітня.
Довідково:
Через подорожчання газу та холодної води зросла собівартість виробництва тепла та гарячої води для населення та установ. Окрім того, суттєву частку тепла ДКП купує у ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго», яке підняло тарифи. Тому начебто з’явилася потреба підвищити з 1 квітня тарифи і ДКП «Луцьктепло».
Наразі пропонується, аби гаряча вода та тепло для населення здорожчали на 10,5%, для інших категорій споживачів – майже на третину.
Таким чином, якщо виконком затвердить коригування тарифів, мешканці Луцька платитимуть в опалювальний сезон за квадратний метр опалювальної площі 4 гривні. Вартість одного кубометра гарячої води для лучан зросте до 14,78 гривні.
Натомість іншим категоріям споживачів за квадрат опалювальної площі в місяць доведеться викласти 12,46 гривні, а за куб гарячої води – 32,6 гривні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus