USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Грицюка просили майже двісті тисяч, щоб познімати печі-«буржуйки»

23 Лютого 2009 16:46
Жителі села Окорськ Локачинського району під час особистого прийому в голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка зввернулися до нього з проханням посприяти у завершенні газифікації цього та двох навколишніх сіл. Про це 23 лютого інформує репортер «Волинських Новин».
За словами семи селян, практично всі роботи по підведенню природного газу виконані. Проте бракує коштів у сумі 190 тисяч гривень для оплати робіт підрядників. Жителі Окорська кажуть, що у трьох селях – 140 будинків. Однак проблема не вирішується досить довго.
За словами візитерів, багато селян уже демонтували грубки в очікуванні моменту запалення блакитного вогника. І їм довелося знімати вікна в оселях, щоб встановити печі-«буржуйки».
Голова Волиньради Анатолій Грицюк під час прийому зателефонував до Олексія Шатернікова (керівника підприємства-підрядника – «ВН»). Він запропонував йому виділити 100 тисяч гривень, а решту – 90 тисяч – зафіксувати як борг. При цьому буде підписаний гарантійний лист, що до кінця року цей борг повернуть. Відповідь пана Шатернікова репортеру «ВН» не відома.
Також жителі Окорська просили посприяти у проведенні ремонту дороги до села.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus