USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ягодині вилучили і контрабанду, і валюту

21 Квітня 2009 08:52
Служба безпеки України спільно з Державною митною службою України ліквідували канал контрабандного ввезення товарів широкого вжитку з країн Європи до України. Про це 21 квітня інформують «Волинські Новини».
 
Як повідомляє сайт Служби безпеки України, 18 квітня цього року на митному посту «Ягодин» Ягодинської митниці затримано при спробі контрабандного ввезення в Україну партій одягу всесвітньовідомих брендів, парфумної продукції та електропобутової техніки на загальну суму понад 1,5 мільйона євро, які перевозилися у трьох автобусах «Неоплан». Крім того, в одному з автобусів серед вантажу було вилучено незадекларовані 350 тисяч доларів США.
 
Вказані товари правопорушники намагалися ввезти в Україну з використанням так званої схеми «порожніх автотранспортних засобів». Наразі здійснюється відповідні слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus