USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькій міськраді впевнені, що будівництво майданчиків – здоровий піар. ВІДЕО

11 Вересня 2008 08:31
Маленькі лучани отримали у подарунок ще два дитячі майданчики. Щасливцями стала малеча луцьких вулиць Словацького та Гулака-Артемовського, – повідомляє 10 вересня репортер «Волинських Новин».
 
Як сказав голова постійної депутатської комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму Сергій Григоренко, відкриті сьогодні майданчики, як і попередні, входять у програму реконструкції та будівництва дитячих і спортивних майданчиків по всьому Луцьку. Вона, ж у свою чергу, була ініційована фракцією БЮТ у міськраді та Луцьким міським головою Богданом Шибою.
 
Одна з мешканок вулиці Словацького дуже рада новому майданчику, оскільки тепер є де бавитись чотирьом її внукам. Вона розповіла, що перед цим писали заяви до міськради, до ЖЕКів, і тепер побачила дійсно позитивну відповідь на них. «Я дуже вдячна міському голові. Я дійсно рада цьому майданчику», – поділилася своїми враженнями щаслива бабуся.
 
Луцький міський голова Богдан Шиба також не менш щасливий за мешканців цих двох дворів, де були відкриті дитячі майданчики. «Діти з такою радістю зустрічають нашу роботу. А з боку дорослих ми часто отримуємо підтримку і допомогу», – сказав градоначальник. Про ініціативу мешканців розповів і директор департаменту молоді та спорту міськради Володимир Пащенко. «Хочу відзначити, що мешканці будинків №3 і №5 на вулиці Гулака-Артемовського дуже активно підключилися у процес і допомагали з прибиранням території, з фарбуванням», – наголосив він.
 
Крім того плюсу, що маленькі лучани ще двох вулиць матимуть, де гуляти та розважатися з друзями, Богдан Шиба побачив ще один позитивний момент. «Я думаю, це один із способів відтворити самоврядування, самоуправління. Тоді люди будуть контролювати, що робиться у дворі і навколо будинку», – переконаний міський голова.
 
За словами Володимира Пащенка, багато хто вважає, ніби відкриття дитячих майданчиків у Луцьку є лише саморекламою. Однак він підкреслив, що, «у всякому разі, – це здоровий піар. І дай Боже, щоб таких піарів у нашій країні було побільше».
 
Однак, зазначив пан Григоренко, для будівництва запланованих 39 об’єктів не вистачає коштів. Тому, за його словами, на сесії Луцької міської ради у жовтні або листопаді буде розглядатися питання про збільшення бюджету цієї програми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 09:31
Не підставляйте Богдана Павловича! Він недавно на одній із сесій заявив, що він ніколи в житті не піарився і піаритися не буде. Хоча мова може йшла, що не в житті, а в житі. Тоді щира правда - в житі він ніколи не піарився - лише ...
Чорна кава Показати IP 11 Вересня 2008 11:06
А що поганого в хорошому піарі?
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 17:05
Цікаво, в скільки міській казні обходиться хороший піар Шиби?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus