USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому БЮТ заяву фракції «НУ» назвали провокативною

3 Вересня 2008 16:06

Голова Луцької міської організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт вважає заяву фракції «НУ», висловлену 3 вересня під час сесії Луцької міськради, у якій Юлія Тимошенко та БЮТ звинувачуються у розвалі демкоаліції у парламенті, «дещо провокативною». Окрім того, головний луцький бютівець назвав заяву такою, що є «результатом внутрішньої невпевненості, нерозумінням того, що вони говорять». Про це пан Пустовіт розповів у коментарі «Волинським Новинам».
Григорій Пустовіт вважає «заяву фракції «НУ» у Луцькій міській раді дещо провокативною». За його словами, він «не чув їхніх принципових заяв, коли наш Президент реанімовував із політичного забуття лідера регіоналів. Не чув їхніх заяв і коли в Україні був створений та працював спільний уряд ПР та «НУ» на чолі з Віктором Януковичем».
«Я не чув заяв, коли у волинській обласній раді було створено об’єднання «НУ», «ПР» та соціалістів, які не те що разом голосували, але й діяли практично синхронно», – додав Григорій Пустовіт.
За його словами, «варто було БЮТ у ВР проголосувати за закон «Про Кабінет Міністрів України» – одразу зробили заяву про те, що ці дії є антиукраїнськими».
До речі, зазначив Григорій Пустовіт, цей закон сердечно-білі підтримували ще коли були в опозиції. Тому голова міського осередку «Батьківщини» дії БЮТ  не вважає антиукраїнськими. Натомість подібні заяви «НУ» пан Пустовіт розцінює як «результат внутрішньої невпевненості, нерозумінням того, що вони говорять».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus