USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку – День студентського мистецтва

18 Травня 2009 10:30
У рамках студентського фестивалю «Студіналія» відбувся «День студентського мистецтва». Про це «Волинським Новинам» 18 травня повідомили в оргкомітеті фестивалю.
 
День студентського мистецтва, організатором якого були Центр Ефективної Комунікації і театр-студія «Гармидер», був проведений з метою розкриття творчого потенціалу у студентів, шляхом участі їх у театральних постановках, популяризації театрального мистецтва серед студентської молоді.
 
До уваги відвідувачам Народного дому «Просвіта» було представлено фотовиставку студентських робіт, участь у якій узяли Луцький медколедж, училище культури і мистецтв, коледж технологій та бізнесу, а також  і Луцький національний технічний університет.
 
Під час проведення фотовиставки людей розважали «казкові міми». Друга частина Дня студентського мистецтва – проведення концерту. Театралізовані постановки і музичні номери представили студенти училища культури, ВІЕМу та Волинського держколеджу технологій та бізнесу.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Травня 2009 13:22
театр-студія "Гармидер" не була організатором цього заходу!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus