USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – «Сузір’я дитячих хітів»

19 Травня 2009 14:14
У народному домі «Просвіта» в Луцьку 21 травня відбудеться гала-концерт переможців благодійної акції – першого хід-параду юних талантів «Сузір’я дитячих хітів». Про це повідомляють «Волинські Новини».
Чотири десятки учасників 4 місяці напружено змагалися під час хіт-параду юних талантів в ефірі радіо «Луцьк». Емоції, переживання, голосування – все це лишилося позаду. Тож 21 травня переможці піднімуться на сцену «Просвіти», щоб отримати заслужені нагороди.
У концерті візьмуть участь фіналісти кожної вікової категорії і найкращий, за версією радіослухачів, колектив, а також володарі спеціальних призів.
Цю акцію благодійній основі підтримали артисти Волині, зокрема Юрій Поліщук, Адам Горбатюк, Інна Кириченко і гурт «Double voice». Вхід на гала-концерт – вільний, а вестимуть концерт працівники радіостанції – Сергій Ткачук, Наталка Войтович і Юрій Кльоц.
Довідково:
Захід відбувається за підтримки Луцького міського голови Богдана Шиби і управління культури Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus