USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку наглядатимуть за громадськими роботами

29 Вересня 2008 16:01
Громадські роботи у Луцьку розпочнуться у четвер, 2 жовтня, о дев’ятій годині ранку. Про це домовились директор Луцького міського центру зайнятості Едуард Неймарк та начальник відділу по благоустрою у місті Луцьку Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Ольга Люфт під час наради 29 вересня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
На сьогоднішній день, за словами Едуарда Неймарка, уже визначено тих, хто налагоджуватиме порядок у дворах міста. Таким чином за ЖКП №2 закріплено 22 чоловіки, за ЖКП №3 – 27, за КП «Центр дозвілля та відпочинку імені 900-річчя міста Луцька» – 15. Однак, зазначив директор міського центру зайнятості, ці цифри є плаваючими, оскільки робітник має право відмовитись від роботи.
Звичайно, цей факт незадовольняє представників ЖЕКів, оскільки вони хочуть знати, на що розраховувати. Тому начальник відділу екології Луцької міськради Борис Сорока наголосив, щоб з працівниками проводили роз’яснювальну роботу: «Повинні залучити всіх безробітних, провести виховну роботу, щоб вони хотіли працювати цілий рік, а не тільки відведених півроку». А начальник відділу по благоустрою у місті Луцьку Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Ольга Люфт запропонувала обмежити знання працівників щодо певних нюансів їхніх прав, що дасть змогу довше втримати їх на громадських роботах.
Щодо оплати праці, то, за словами Едуарда Неймарка, кошти виділятимуть із Фонду міського центру зайнятості. Їх перераховуватимуть установам, які безпосередньо оплачуватимуть роботу закріпленим за ними працівникам.
Зарплата «громадських робітників» буде мінімальною, однак також враховуватимуться обсяги зробленої роботи. Крім того, що складатимуться акти на кожного працівника, за результатами спостерігатимуть працівники ЖЕКів. Також за кожною групою, як розповів пан Неймар, буде закріплена людина від центру зайнятості, яка контролюватиме присутність робітників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus