USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку не підуть шляхом «космічного» мера

10 Березня 2009 10:26
Луцька влада не хоче збільшувати податкове навантаження на місцеві підприємства, як це роблять у багатьох містах України, зокрема – у столиці. Про це сьогодні, 10 березня, під час апаратної наради розповів градоначальник Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
Богдан Шиба під час оперативки вирішив нагадати чиновникам мерії про «філософію бюджетного процесу у 2009 році». За його словами, цьогоріч треба враховувати мінімальне податкове навантаження на місцеві підприємства і не запроваджувати нових місцевих податків та зборів, як це роблять в інших містах України, особливо – в Києві.
Пан Шиба висловився проти ідеї ввести збір на гаражі-«черепашки», адже це бюджет не врятує. Окрім того, міський голова запевнив, що всі додатково залучені до луцької казни гроші підуть на інфраструктурні проекти, зокрема – на реконструкцію систем тепло забезпечення та гарячого водопостачання.
Довідково:
Ідею «брати плату за самовільно встановлені «черепашки», наприклад, у вигляді штрафу в розмірі 500 гривень на рік» висловив Михайло Петрук під час чат-конференції міського голови Богдана Шиби на сайті «Волинських Новин».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Михайло Петрук Показати IP 10 Березня 2009 11:40
Ну і дарма. А тепер доведеться витрачати гроші місцевого бюджету на демонтаж тих черепашок. А відмовлятися від нормальної ідеї лише заради піару, щоб показати що наш мер кращий від київського "космонавта" - теж не розумно.
Яворська Показати IP 10 Березня 2009 12:09
А мені подобається Черновецький. Хоч над цим часто сміються, але він - людина креативна. А здатність до нетрадиційного мислення - це, як на мене, головна перевага Людини над, до прикладу, комп"ютером
Анонім Показати IP 10 Березня 2009 16:00
Не умнічайте. Пріоритет влади - не заробляти гроші, а забезпечувати життєдіяльність міста. Одне одному не заважає, але якщо суперечить, то пріоритет надається другому. А Черновецький - клоун. Бо реально, ті гроші, які він заробляє своїми "чудєсами" для бюджету Києва - копійки. Вони нічого не вирішують, а Черновецький якби за той час, який витрачає на свої клоунади - нормально управляв містом - це було б набагато ефективніше в фінансовому плані. Підтримую Луцького місього голову.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus