USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку пускали бульбашки. Фото

2 Червня 2010 11:04
Перший день літа молодь Луцька зібралась відсвяткувати без алкоголю та сигарет, натомість для розваги обрала мильні бульбашки у рамках ІІ щорічного Параду бульбашок, що відбувся на площі біля головного корпусу ВНУ імені Лесі Українки.

Найрізноманітніші способи створення мильних бульбашок можна було побачити в руках учасників параду: від звичайних кілець у баночках до відер.

«Чому саме бульбашки? Тому, що це круто. Це – спогад про дитинство. Одного разу ми сиділи якось із моєю подругою і пускали бульбашки, а люди дуже дивно дивилися на нас. От тоді і прийшла думка зробити таку акцію», - каже автор акції «Парад мильних бульбашок» Ігор Семенюк.

Цього року «Парад мильних бульбашок» включений до акції «Кілометри до мрії», яку організовує ВОГО «Ми+» спільно з швецькою благодійною організацією Hope of Star. В ході такої акції хочуть зібрати 7 тисяч гривень для дітей сиріт, напівсиріт, чорнобильців та малозабезпечених і у липні цього року організувати поїздку дітей в у Швецію. «Ми вже практично зібрали потрібну кількість грошей. Частково допомогли спонсори» - каже Ігор Семенюк.

Під час параду був аукціон побачень: учасники торгувалися за побачення з незнайомою людиною, яка стояла перед ними. Так, за побачення з хлопцем Антоном віддали 40 гривень – це найбільша сума серед усіх проданих.

Під час «Параду мильних бульбашок» була й дискотека під відкритим небом, на якій грали ді-джеї Egor aka pa-nazz, Sagantip, Kosik, Fern і Goami, виступав танцювальний гурт «S.G.».

Акція розширила свої «кордони» і її учасники згодом «окупували» фонтан. Веселились, поки не почався дощ, через що свято зупинили на півгодини раніше запланованого часу.

















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
айс Показати IP 2 Червня 2010 12:08
)))))))))))))))
ВАЛІК В ПЛАТТТТТІ))) Показати IP 2 Червня 2010 13:15
ахахах) оце фотка)))
Саньок волонтер!!!!=)))) Показати IP 2 Червня 2010 13:27
хахаахахахахахаахаа да-да=)))ти крутий!=)
Олька.. Показати IP 2 Червня 2010 14:38
ммм...фоткі супер..правда було дуже весело!=))
коля Показати IP 1 Червня 2011 20:55
Да було дійсно дуже крутОООО!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus