USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку розбиралися, як долати корупцію в органах місцевого самоврядування

27 Травня 2009 17:17
Заступник начальника контрольно-інспекційного управління-начальник відділу з питань запобігання проявам корупції Сергій Яременко перебуває у відрядженні у місті Луцьку з метою участі у тематичному короткотерміновому семінарі «Проблеми та перспективи подолання корупції в органах місцевого самоврядування». Про це 27 травня повідомляють «Волинські Новини».  
Як інформує сайт Головного управління державної служби України, цей семінар проводить Волинський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.
Семінар проходить  відповідно до плану-графіка на 2009 рік підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Волинської області, який затверджено головами обласної державної адміністрації та обласної ради і погодженого Головним управлінням державної служби України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus