USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

У Луцьку стартувала міжнародна сільгоспвиставка. ВІДЕО

5 Вересня 2008 14:54


Сьогодні, 5 вересня, в Луцьку розпочала роботу ІІІ виставка-ярмарка «Волинь-Агро-2008», під час якої досягненнями похваляться виробники з України та Білорусі. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Вітання учасникам виставки висловили представники влади та організацій, які мають відношення до агропромислового комплексу. Перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Віталій Заремба наголосив, що «Волинь-Агро» дозволить діловим людям із різних областей та країн налагодити співпрацю та дасть можливість розвивати аграрну галузь. Особливу увагу він звернув на новації в технічному та виробничому процесах, які будуть представлені на ярмарці. Новинкою також стане представлення своєї продукції кожним районом з можливістю відразу купити її на місці.
За словами генерального консула України в Бресті Івана Баранчика, подібні виставки є гарним стимулом для співпраці. Опісля заступник голови ради міністрів АР Крим Микола Колісніченко урочисто вручив пану Зарембі герб та карту Криму. На завершення за участю Луцького міського голови Богдана Шиби та першого заступника губернатора Віталія Заремби було перерізано стрічку, що ознаменувало офіційне відкриття свята аграріїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus