USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку судове рішення «виконали наполовину»

16 Березня 2009 15:06
Рішення апеляційного суду про знесення самовільного будівництва та самовільно встановленого металевого каркасу для розміщення зовнішньої реклами у Луцьку виконали «наполовину». На це міському голові Богдан Шибі під час особистого прийому громадян 16 березня поскаржилися лучанка Галина Буднікова, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами пані Буднікової, поруч із будинком на вулиці Парковій, де вона мешкає, приватна компанія збудувала вхідний тамбур та металеву конструкцію для реклами. Однак суд визнав це самовільним будівництвом і зобов’язав знести споруди.
Однак рішення суду було виконане частково – на місці вхідного тамбуру залишився невеликий бар’єрчик, який для «культурного відпочинку» облюбували п’янички. Однак, коли у пані Буднікової прорвало систему опалення, виникли труднощі із ремонтом, адже бар’єр розташований саме на інженерних комунікаціях.
Зрештою, міський голова доручив підготувати звернення до державної виконавчої служби, аби самовільно зведену споруду знесли повністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus