USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відкрили перший турнір із тенісу на Кубок міського голови. ВІДЕО

21 Серпня 2008 12:35
Юні тенісисти міста 21 серпня розпочали боротьбу за кубок Луцького міського голови Богдана Шиби. З нагоди відкриття першого тенісного турніру в Луцьку відбулись урочистості у спорткомплексі «Олімпія», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Ініціатором змагань виступив директор департаменту з питань молоді і спорту Володимир Пащенко. Його колега та голова постійної депутатської комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму Сергій
Григоренко також підтримав цю ідею. А відбуваються ці змагання під патронатом міського голови Богдана Шиби.
 
Участь у турнірі приймуть усі молоді тенісисти Луцька. Змагання проходитимуть серед трьох вікових категорій: до десяти років, до дванадцяти та до сімнадцяти. Наймолодшому учаснику Пащенку Віталію – всього шість. Богдан Шиба побажав усім спортсменам успіху. «Хочу, щоб спортом займалися усі найменші лучани, бо це – майбутнє нашого міста», – додав міський голова.
 
Як розповів пан Григоренко, міська влада в останні роки звертає особливу увагу на розвиток спорту в місті. Цього року було виділено понад мільйон гривень, щоб побудувати у Луцьку нові спортивні майданчики. Деякі з них уже відкрилися, інші – на стадії завершення.
 
Також голова постійної депутатської комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму додав, що міська влада, крім власних проектів, готова ще підтримувати і приватні спортивні структури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Будівничий Показати IP 21 Серпня 2008 12:38
Якби не Пащенко - то і турніру ніякого б не було. Всі інші - просто піар-пасажири.
Анонім Показати IP 21 Серпня 2008 14:44
Митрофанович - сила!
Анонім Показати IP 21 Серпня 2008 19:44
Наш корт найкращий) І директор - супер
Анонім Показати IP 21 Серпня 2008 19:49
класний комплекс!! чув ще має і басейн бути! респект власникам!
Анонім Показати IP 22 Серпня 2008 11:35
Взагалі, треба було б зробити інтервю з Пащенко. Повірте, це буде цікаво. Не так вже в нас багато нестандартно мислячих людей.
Петрович Показати IP 22 Серпня 2008 13:07
Побыльше б таких людей як Пащенко у владі та бізнесі - не було б ситуацій в місті подібних до кропивської котельні.
Анонім Показати IP 22 Серпня 2008 14:28
Ви вже хоч Пащенко не туліть до тієї котельні. Котельня - це тупий Шибин піар, а Пащенко - розумне виключення в оточенні Шиби.
Чорна кава Показати IP 23 Серпня 2008 12:09
А чого не "тулити"? От якраз на тлі того всього чітко видно різницю. І я повністю згідна, що Пащенко виключення. Ну може ще пару людей...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus