USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку відзначили найкращих дітей-казкарів

27 Березня 2009 13:55
Маленькі волиняни у рамках літературного конкурсу «Казку складаю сам» за рік створили до трьохсот розповідей. Нагородження переможців відбулося 27 березня у Волинській обласній дитячій бібліотеці, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як розповіла директор бібліотеки Наталя Граніч, участь у конкурсі брали діти з усіх куточків Волині. За рік вони надіслали до трьохсот творів, які журі уважно перечитали та оцінили за оригінальність та цікавість. «Головними нашими критеріями були – оригінальність образів, сюжету та нестандартне вирішення теми», – зауважила голова журі Ніна Горик.
За її словами, сюжети казок дуже різнилися – від традиційних до фантастичних казкових мандрів, почерпнутих із комп’ютерних ігор. Також член Національної спілки письменників України Надія Гуменюк відзначила, що діти переважно наслідували народні казки, проте багато з них написали самобутні і оригінальні історії.
Оцінювали конкурсантів у трьох вікових категоріях: серед учнів 1-4-х, 5-7-х та 8-9-х класів. Перші місця посіли Оксана Кіперчук із села Секунь Старовижівського району (8 клас), Юлія Закутня із села Липини Луцького району (9 клас) та Тетяна Сидорчук із села Лище Луцького району (5 клас).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus