USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку запанували «Інші»

22 Червня 2009 12:36
Учора, 21 червня, у луцькому пивному клубі «Майдан» відбулася вечірка під назвою «Арт-вечір». Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
«Арт-вечір» розпочався із виступів юних поетів та письменників, деякі з них декламували власні твори під акомпанемент музичних інструментів. Досить часто молоді таланти використовували у своїй творчості чимало нелітературних висловів, описуючи речі, близькі їхньому побуту та середовищу.
 
Опісля літературного відділення концерту на сцені виступали волинські гурти та музичні виконавці. Жорстким «стьобом» із хітів українських та зарубіжних виконавців відзначився гурт «Коля з Ковеля». Натомість ліричною та вельми оригінальною виявилася творчість гурту «Інші» із Володимира.
 
Окрім того, усі охочі могли ознайомитися із експозицією фото- та художньої виставки, яку відкрили у рамках «Арт-вечору».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Еля Показати IP 22 Червня 2009 13:02
виступало тільки два гурти?
Слухач Показати IP 22 Червня 2009 14:41
Найліпше виступила Ікебана, яка всіх прокинула зі сплячки, Назару дякую з ПЯТНІЦУ і магію на сцені - рульно. Вони кращі!!!Підірвали тусу канкретно...РОК!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus