USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку знову відстрілюють собак

18 Серпня 2009 11:28
Журналістка одного із волинських ЗМІ розповіла, що минулого тижня стала свідком того, як відстрілювали собак «серед білого дня». Про це йшлося під час щовівторкової прес-конференції луцького градоначальника, – інформує 18 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Пані додала, що приблизно о 17.20, у минулу неділю в районі 33-ого мікрорайону, поблизу нічного клубу «Колізей» був проведений відстріл двох бродячих собак. При цьому заледве не постраждала 92-річна лучанка. А один із трупів собак так і залишився лежати поруч із розважальним закладом. Інший, за твердженнями журналістки, прибрали лише тому, що за два метри від місця розстрілу розмістився смітник.
 
Тезу про бродячих собак в обласному центрі Волині луцький керманич відмовився коментувати, мотивуючи це тим, що розмова може вилитися у «безпредметну дискусію». Проте градоначальник зазначив, що дасть відповідні доручення, аби розібратися у ситуації. А «безпредметність дискусії» луцький очільник аргументував тим, що одні лучани стануть на захист тварин, а інші – на захист дітей, котрі бавляться на наших вулицях.
 
Також Луцький міський голова Богдан Шиба зауважив, що документація для крематорію зі спалення біовідходів наразі створена, залишилося лишень виділити кошти на його спорудження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 18 Серпня 2009 11:33
Бродячих собак треба ліквідовувати, поки вони не почали гризти людей, а прецеденти вже були. Інша справа, що в день це не потрібно робити.
лучанка Показати IP 18 Серпня 2009 14:37
наводжу живий приклад. Учора. близько 20 години вечора згарая бродячих собак поблизу зупинки по пр. Грушевського напала на велосипедиста. Звісно ніхто з свідків не міг їх відігнати, бо всі боялись що і їх покусають.
SPIKER Показати IP 19 Серпня 2009 09:04
стріляти,і то капітально...бо ці скоти вже ганяють і по проїзжій частині і по тротуарах,виявляючи невмотивовану агресію...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus