USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У парку імені 900-річчя Луцька постануть нові атракціони

28 Квітня 2009 11:16
Луцька мерія оголосила конкурс на встановлення у парку імені 900-річчя міста нових атракціонів. Про це сьогодні, 28 квітня, під час прес-конференції розповів градоначальник Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Шиби, уже є два охочих взяти участь у конкурсі. Прибиратиме парк комунпідприємство «Зелене господарство», адже під час вихідних парк стає зоною «неорганізованого відпочинку», після якого там треба добряче вичищати територію.
 
Окрім того, у мерії хочуть покарати колишнього начальника міліції, який «брутально» будує гаража у дворі будинку на вулиці Ярощука, позрізавши дерева. За словами пана Шиби, ця справа перебуває в суді, однак він створив комісію, яка має розібратися у ситуації та покарати винних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus