USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У працівників департаменту ЖКГ у Луцьку – неповна поінформованість про його послуги

15 Грудня 2008 10:10
У Луцькій міській раді відбувся черговий внутрішній аудит. Цього разу «ревізори якості», тобто працівники виконкому з відповідною підготовкою та досвідом роботи, перевіряли, як дотримуються системи управління якістю ДСТУ ISO 9001-2001 працівники департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Про це 15 грудня інформують «Волинські Новини».
Як розповів уповноважений із питань якості, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Микола Іванюк, департамент житлово-комунального господарства – один із найскладніших і найважливіших підрозділів у структурі виконкому. До того ж депутати міської ради у кінці минулого місяця затвердили програму «Основні напрямки реформування системи управління та обслуговування житлового фонду міста на 2009-2011 роки». Тож робота департаменту ЖКГ тим більше потребує контролю і покращення, – наголосив він.
Перевірка була ретельною і глибокою, – стверджують, за повідомленням офіційного сайту Луцької міської ради, і ті кого перевіряли, й ті, хто перевіряв. У результаті було виявлено низку невідповідностей стандарту якості, які аудитори й зобов’язали працівників департаменту ЖКГ терміново усунути. Одним із таких невідповідностей була неповна поінформованість частини працівників про послуги, які надає їх департамент. При тому, що свої безпосередні обов’язки та функції працівники знають досконало, – переконались аудитори.
«Дуже добре, що роботу департаменту перевірили саме ті, хто скрупульозно може «просканувати» роботу конкретного працівника на предмет відповідності стандарту ISO. Виявлені недоліки будуть обов’язково усунуті і якість надання послуг неодмінно покращиться», – зауважив директор департаменту житлово-комунального господарства Владислав Стемковський.
Довідково:
У грудні 2006 року Луцька міська рада отримала сертифікат якості ISO 9001-2000, який засвідчує відповідність надання адміністративних послуг населенню міжнародним стандартам.
Аудит якості у виконавчих органах Луцької міської ради – це систематичний, незалежний і задокументований процес, направлений на отримання доказів та об’єктивного їх оцінювання з метою визначення ступеня виконання (дотримання) вимог системи управління якістю.Позаплановий аудит якості – аудит, що проводиться поза планом, у зв’язку з вимогою клієнта, суттєвими невідповідностями процесу, некорисними змінами процесу, значними змінами, що стосуються технічного забезпечення чи у зв’язку з організаційно-кадровими змінами
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus