USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У сховку вантажівки волинські стражі кордону знову знайшли цигарки – на понад 50 тисяч гривень. ФОТО

5 Травня 2009 13:30
У пункті пропуску «Доманове» 4 травня у спеціально обладнаному сховку вантажного автомобіля знову виявили партію цигарок. Про це інформують «Волинські Новини».
 Учора, 4 травня, приблизно о 05.00 в пункт пропуску «Доманове» на виїзд із України  прибув вантажний транспортний засіб марки «Даф» під керуванням громадянина України 1967 року народженя. Вказаний транспортний засіб прямував без вантажу в Литву.                    
 
Як повідомив начальник прес-служби – прес-секретар начальника Луцького прикордонного загону майор Олег Личковський начальник відділу прикордонної служби «Доманове» ініціював проведення поглибленого огляду цього транспортного засобу та подав заяву інспекторам Волинської митниці про його необхідність. 
 
Під час здійснення огляду з використанням технічних засобів прикордонного контролю ДІ-1, DIXI – 06A, ОАД-2 прикордонний наряд звернув увагу на психофізичний стан водія автомобіля, виміряв з допомогою рулетки зовнішню та внутрішню сторони рефрижератора, помітив невідповідність заміру на 35 сантиметрів. Прикордонний наряд здійснив ретельний огляд причепу, помітив наявність «свіжих» заклепок на рівнопольних кутниках обшивки рефрижератора. Було застосовано ручну дрель  із тонким свердлом із метою перевірки ознак наявності тайнику.
 В результаті поглибленого огляду стражі кордону виявили спеціально обладнаний сховок розміром 245 х 225 х 35 сантиметрів, у  якому було 16 905 пачок сигарет «CLASSIC» на суму 50,715 гривні.
 
Автомобіль як засіб незаконного переміщення товарів очікує експертної оцінки. Наприклад, попередню вантажівку, затриману 27 квітня в пункті пропуску «Доманово» з контрабандою цигарок в подвійному днищі автомобіля та причепа, оцінили у більш ніж 420 тисяч гривень, коли як цигарок було на 67 тисяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus