USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі оголошено війну незаконним м’ясоторговцям?

18 Вересня 2008 17:44
У Володимирі-Волинському тривають перевірки, що мають на меті виявити несанкціоновану торгівлю м’ясними продуктами. Про це 18 вересня «Волинським Новинам» розповіла заступник міського голови Володимира  Лариса Кулікова.
Зокрема минулого тижня санепідемстанція та ветеринарна служба виявили несанкціоновану торгівлю фаршем, за що затримали двох осіб, а також прострочений товар при перевірці продуктів, який реалізовували в магазині «Аміго» по вулиці  Академіка Глушкова.
Сьогодні ж, 18 вересня, ветеринарна міліція проводила рейд із метою виявлення осіб, які незаконно збуваю м’ясопродукти. Ця проблема, за словами пані Кулікової, дуже актуальна для прикордонного Володимира. Адже поляки, які до нас приїздять, маю право привозити по 10 кілограмів м’ясних виробів на одну особу. «Уявіть собі: автобус гостей із таким багажем щодня приходить до міста», – розповіла вона.Українці охоче беруть цей товар і збувають на ринках Володимира-Волинського. 18 вересня ветеринарна міліція виявила 5-х таких «бізнесменів», однак, поки затримувала одного з них, іншим вдалося зникнути. Як правило, спіймані «на гарячому» до такого промислу уже не повертаються, – переконувала заступник міського голови Володимира.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus