USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Україна – в списку найбільш корумпованих країн Європи

16 Листопада 2016 20:00
Україна одна з найбільш корумпованих країн і не бореться із цим.

Про це повідомляє "Інтерфакс" із посиланням на дослідження Міжнародної організації з боротьби з корупцією Transparency International.

Зокрема, Україна, Вірменія, Боснія та Герцеговина, Литва, Молдова, Росія та Сербія є найбільш корумпованими країнами в Європі та Центральній Азії.

"Зазначені країни отримали найгірші оцінки з усіх ключових питань, що стосуються корупції. Респонденти Transparency International, зокрема, відзначили високий рівень корупції серед членів парламенту, високий рівень хабарів, а також негативні соціальні умови для антикорупційних дій", - повідомляє організація.

ЧИТАТИ ЩЕ: УКРОП ПРОПОНУЄ РОЗШИРИТИ ПРАВА ГРОМАДЯН У БОРОТЬБІ З КОРУПЦІЄЮ

Transparency International зазначає, що Україна найменш активна у подоланні корупції. "Дії влади України (86% респондентів переконані, що влада погано справляється з вирішенням проблеми корупції), Молдови (84% респондентів), Боснії та Герцеговини (82% респондентів) та Іспанії (80% респондентів) отримали найгірші оцінки", - йдеться у дослідженні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Украіна- Показати IP 16 Листопада 2016 20:10
без корупціі це не реально!і уявити навіть не можливо!
Філюк Показати IP 16 Листопада 2016 20:22
і планети теж
Цукати Показати IP 16 Листопада 2016 20:42
Україна зайняла в світовому рейтингу друге місце по хабарництву і то із-за того,що дала хабар ,щоб не посісти перше!
Рудюк С. Показати IP 16 Листопада 2016 21:23
" Радує " , що в чомусь ми перші ... ! За 25 років незалежності, - ми все реформуємося і боремося з корупцією ... ,за цей час реформатори процвітають , а народ і країна біднішає і ніщає .!!! Уви але реально це так . ( ...Південна Корея за 10 років реформ, увійшла в десятку розвинених країн світу...)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus