USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Українського футбольного тренера довічно дискваліфікували за побиття арбітра на полі

4 Вересня 2021 17:38
Головний тренер аматорського клубу «Олімпія» Олександр Кулик отримав довічну дискваліфікацію за те, що побив арбітра Ростислава Дубину після матчу 2-го попереднього етапу Кубка України проти Вовчанська.

Про це повідомляє 24 канал.

Таким стало рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу. При цьому капітана «Олімпії» Едуарда Богомаза дискваліфікували на два роки за участь у сутичці.

Що трапилося у матчі «Олімпія» – «Вовчанськ»

Інцидент трапився 18 серпня. Вовчанськ виграв з мінімальним рахунком 1:0, а сам поєдинок запам’ятався парою спірних рішень арбітра Ростислава Дубини, який призначив суперечливий пенальті у ворота господарів і скасував гол у ворота гостей через офсайд.

Головний тренер господарів Олександр Кулик був так засмучений такими рішеннями, що вже після фінального свистка накинувся на суддю з кулаками. Не збентежила Кулика навіть присутність двох тендітних дівчат-лайнсменів, які також судили матч.

Тренер взяв рефері за футболку і спробував повалити на землю. Від розправи Дубину врятував голкіпер «Олімпії» Олексій Казаков.

За наявною інформацією, Кулик і раніше дозволяв собі по-хамськи ставитися до суддів під час всеукраїнських аматорських змагань, проте до рукоприкладства справа не доходила.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus