USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.20 10.44

Українці добровільно скоротили споживання електроенергії на 5-10%

27 Жовтня 2022 22:16
Українці переважно прислухались до прохання енергетиків зменшити споживання електроенергії – воно скоротилось на 5-10%.

Про це заявив голова комітету Ради з питань енергетики та ЖКП Андрій Герус в ефіре телемарафону, повідомляє Економічна правда.

Він наголосив, що ця економія допомагає енергетикам працювати над ремонтом об’єктів критичної інфраструктури. А при відсутності ракетних обстрілів російськими військовими енергетики зможуть мінімізувати віялові відключення.

«Зараз робота йде над тим, щоб відключення тривали не чотири-п’ять годин, а півтори-дві. Ремонтні роботи зараз тривають, щоб в майбутньому ми взагалі відійшли від обмеження споживання і в режимі добровільної економії могли надалі споживати електроенергію», – резюмував парламентар.

Як ми писали, внаслідок атак РФ 10 жовтня пошкоджено щонайменше 11 важливих інфраструктурних об’єктів у восьми регіонах і місті Києві.

Нагадаємо, вранці 22 жовтня у Луцьку пролунали три вибухи. Ракети влучили в об’єкт критичної інфраструктури. Пошкоджень зазнали 12 будинків. До гасіння пожежі, залучили 25 пожежників із двох пожежно-рятувальних частин Луцька. Вогонь гасили впродовж семи годин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus