USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українці можуть через Facebook купувати віртуальну валюту та робити благодійні внески

14 Серпня 2020 11:42
Платіжний сервіс Facebook Pay став доступним користувачам з України – він дає можливість українським користувачам робити благодійні внески та купувати віртуальну валюту соцмережі.

Про це пише Економічна правда з посиланням на Ліга.Tech.

Зазначають, що редактору видання вдалося прив’язати до сервісу банківську карту Mastercard та перерахувати гроші на збір пожертвувань через Facebook.

«Платіж пройшов в доларах за курсом банку. Сервіс також підтримує платіжні системи Visa і PayPal», – йдеться у повідомленні.

Зараз через Facebook Pay можна зробити пожертвування через вбудований механізм збору грошей та купити віртуальну валюту Facebook Stars, за допомогою якої можна буде підтримати блогерів.

Поки Facebook Pay доступний лише в десктопній версії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus