USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Українці зможуть самостійно вибирати банк для отримання виплат

28 Грудня 2019 23:13
Кабінет міністрів 27 грудня надав українцям можливість самостійно обирати, на картку якого банку отримувати зарплати, пенсії чи соціальну допомогу. Це має сприяти покращенню якості банківських послуг в країні.

Про це у своєму Telegram повідомив прем’єр-міністр Олексій Гончарук, передає ТСН.

За його словами, відтепер гроші можна буде отримувати на картку будь-якого банку, а не лише там, де роботодавець оформив «зарплатний проєкт». На думку прем’єра, це сприятиме справедливій конкуренції між банками за право обслуговувати громадян, а отже, покращить якість банківських послуг в країні.

«Скасовуємо «зарплатне рабство». Тепер українці самі вирішуватимуть, на картку якого банку отримувати зарплату, пенсію чи соцдопомогу. Уряд зняв обмеження щодо переліку банків, через які працівники бюджетних установ можуть отримувати виплати», – йдеться в повідомленні Гончарука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus