USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Укртелеком» хоче позбутися проводового радіомовлення?

10 Листопада 2008 15:36
ВАТ «Укртелеком» через підняття тарифів на послуги проводового радіомовлення спонукає до масового добровільного відключення від радіоточок. Про це заявив представник Національної Ради України з питань телебачення та радіомовлення у Волинській області Микола Пасаман під час засідання постійної комісії з питань духовності, культури, релігій, ЗМІ, зв’язків з громадськими організаціями і політичними партіями Волинської облради, – повідомляє 10 листопада репортер «Волинських Новин».
Як розповів Микола Пасаман, у зв’язку із підвищенням тарифу з однієї до шести гривень за місяць, багато волинян, особливо пенсіонерів, відмовилося від сплати за радіоточки. Однак, за словами представника Національної Ради України з питань телебачення та радіомовлення у Волинській області, керівництво «Укртелекому» не бачить у цьому проблеми, оскільки вважає проводові радіомовлення «архаїзмом, пережитком комуністичного режиму».
Проте Микола Пасаман вбачає у цьому зовсім іншу причину – ВАТ «Укртелеком» збільшив тарифи через прагнення швидше та на добровільних засадах позбутись від абонентів проводового радіомовлення. А це в свою чергу скоротить шлях до приватизації цієї компанії.
«Поки не продали «Укртелеком», потрібно зробити усе можливе для збереження проводового радіомовлення. Адже для деяких верств населення це єдиний носій інформації», – вважає голова постійної комісії Іван Корсак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Листопада 2008 16:36
Вже масово віключаються ы выд стаціонарних телефонів.
Анонім Показати IP 10 Листопада 2008 16:50
Та кому те проводове радіомовлення потрібне? Виділи б одну загальну FM частоту під місцеві станції, які транслювалися по проводах... А FM приймача можна за 10-20 грн придбати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus