USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Уперше за майже 25 років: у Луцьку відбудеться дербі «Волині» та «Вереса»

25 Травня 2021 11:20
Матч, який не потребує особливого представлення, – вперше за майже 25 років до Луцька повернеться дербі «Волині» та «Вереса».

Не дивно, що такий поєдинок буде відділеним від інших в турі – незалежно від турнірних розкладів принциповість протистояння буде зашкалювати, повідомляє пресслужба «Волині».

Поєдинок розпочнеться о 19.00. Пряма трансляція – ТРК «Аверс» і YouTube.

«Вересу» залишається один малесенький крок до того, аби забезпечити собі путівку в УПЛ: команда Юрія Вірта матчем проти «Волині» восени почала вражаючу серію з 11 перемог, після яких рівняни вирвалися на лідерську позицію Першої ліги з величезним відривом від переслідувачів – і навіть поразка від «Металіста 1925» (1:4) та нічия з «Альянсом» (3:3) не мають багато шансів похитнути становище «чорно-червоних».

Атакувальне тріо Михайла Шестакова, Роберта Гегедоша та Михайла Сергійчука тримає дуже високу планку (33 голи на трьох в чемпіонаті та Кубку цього сезону), а гості будуть налаштовані забезпечити собі підвищення у класі саме у принциповому дербі проти Луцька.

«Волинь», натомість, майже втратила шанси на потрапляння до чільної трійки – після поразки від «Оболоні» (1:2) підопічні Василя Сачка можуть сподіватися лише на якийсь фактично нереальний збіг багатьох обставин. Утім матч проти принципового суперника – «Вереса» – не потребуватиме для футболістів якоїсь додаткової мотивації. А на бомбардирські подвиги суперників достойно відповідає Богдан Оринчак, який у Києві забив свій десятий гол сезону за «Хрестоносців». До матчу проти рівнян волиняни підходять без дискваліфікованих гравців, тож на рідному стадіоні намагатимуться будь-що потішити уболівальників приємною перемогою!

Нагадуємо, що перепустки на матч можна придбати ТІЛЬКИ ОНЛАЙН ЗА ПОСИЛАННЯМ! Вхід на територію стадіону відбуватиметься уже за півтори години до гри виключно через центральні ворота «Авангарду» з боку проспекту Василя Мойсея. Обов’язковими умовами відвідування матчу є температурний скринінг при вході на стадіон, використання засобів індивідуального захисту (масок, респіраторів), а також дотримання санітарної дистанції.

Читати ще: Футбольне дербі «Волинь» – «Верес»: історія протистояння

Цікаво також, що у складі «Вереса» виступають одразу троє ексволинян – Дмитро Нємчанінов, Сергій Петько та Богдан Когут. Разом з тим, Сергій Сімінін та Владислав Приймак виступали за «Верес», а Амбросій Чачуа починав свій футбольний шлях у академії рівнян.

Статистика «Волині» проти «Вереса»: 73 матчі, 30 перемог, 16 нічиїх, 27 поразок, різниця голів 82:86.

Вдома: 36 матчів, 23 перемоги, 9 нічиїх, 4 поразки, різниця голів 51:22.

В гостях: 37 матчів, 7 перемог, 7 нічиїх, 23 поразки, різниця голів 31:64.

В чемпіонаті та Кубку України: 10 матчів, 5 перемог, 2 нічиї, 3 поразки, різниця голів 11:10.

Гру обслуговуватиме бригада арбітрів, яку очолить Володимир Новохатній з Києва. У 2017 та 2018 він працював на перших матчах «Волині» у сезоні – у них «Хрестоносці» на виїзді поступилися «Десні» (0:1) та обіграли «Зірку» (2:0). Цієї весни також він обслуговував номінально гостьовий матч проти тернопільської «Ниви», який у Луцьку виграла наша команда – 2:0.

Асистенти арбітра – Денис Романов (Дніпро), Денис Сердюк (Полтава). Резервний арбітр – Сергій Подригуля (Луцьк). Спостерігач арбітражу – Мирон Біць (Львів).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Уболівальник ФК "Вол Показати IP 25 Травня 2021 13:03
Цікаво, а хто переможе, і з яким рахунком?
100 % Показати IP 25 Травня 2021 13:25
0-3

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus