USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Упродовж літа «Переображення» провело дев’ять дитячих таборувань

30 Липня 2008 17:24
За літні місяці 2008 року ВОБФ «Переображення» спільно з волинськими євангельськими церквами Волині «Фіміам», «Перлина», «Дім Євангелія» «Благодать» та «Еммануїл» організувало дев’ять таборувань для різних категорій громадян – підлітків (із вивченням англійської мови), неповносправних дітей та дорослих, молоді, сімейних пар. Про це «Волинським Новинам» 30 липня повідомили у прес-службі ВОБФ «Переображення».
Таборування відбувалися у таборі «Берізка» в селі Озеро Ківерцівського району, а також на озерах Бережисте та Пісочне на Турійщині. За час проведення таборів майже 800 людей мали змогу оздоровитися та гарно провести час.
Упродовж таборувань учасники проживали у стаціонарних будинках та теплих наметах. Окрім того, волиняни були забезпечені чотириразовим харчуванням, щодня робили ранкову зарядку.
Організатори підготували змістовне дозвілля: найрізноманітніші ранкові та вечірні програми, лекції на актуальні теми, виготовлення сувенірів власноруч на заняттях «Крафт», тощо. Закономірно, що учасники таборувань також пробували свої сили на гуртках творчості та розмірковували на біблійні теми у дискусійних групах.
Як зазначив голова ВОБФ «Переображення» Павло Миронюк, подібні таборування допомагають учасникам знаходити нових друзів, гарно відпочивати, більше дізнаватися про Бога та розмірковувати про духовність. Ці табори є альтернативою для всіх учасників і показують важливість правильного вибору в житті та потребу берегти себе від згубних звичок, які руйнують життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus