USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Услід за облрадою луцькі депутати прагнуть «крові Табачника»

23 Березня 2010 16:30
Депутати Луцькради зініціювали засідання позачергової сесії ради для розгляду звернення до Президента, прем’єр-міністра і Верховної Ради України про звільнення з посади міністра освіти і науки Дмитра Табачника.
Депутат Сергій Григоренко розповів, що третина обранців висловилася за скликання цієї сесії. Тим паче, що сьогодні Волиньрада прийняла схоже рішення.
Проект ухвали, котру завтра розглядатимуть, підготовний депутатом Григоренком. Депутати планують звернутися до Президента, прем’єр-міністра і Верховної Ради, щоб звільнити з посади міністра освіти і науки Дмитра Табачника.
«Дмитро Табачник відомий широкому українському загалу своїми провокаційними заявами щодо української нації, її окремих етнічних груп, національних героїв нашої країни. Він негативно сприймає українізацію кінопрокату.
Галичан взагалі не вважає за українців, різко негативно ставиться до українських визвольних змагань ОУН-УПА, применшує репресії радянської тоталітарної держави відносно українців, заперечує факт голодомору. 
Дмитро Табачник брав участь у фальсифікації соціологічних опитувань під час виборів Президента України у 1994 році та перекрученні  результатів телевізійного проекту «Великі українці» на телеканалі «Інтер» у 2008-му.
Заяви нового міністра освіти і науки про перші кроки в роботі, а саме, скасування зовнішнього незалежного оцінювання, скорочення сфери вживання державної української мови, повернення російської мови в школи та виші, переписування національної історії України сприяють ще більшій напрузі у суспільстві», - йдеться у проекті рішення.
Позачергова сесія розпочнеться у четвер, 25 березня, о 14.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
goodok Показати IP 23 Березня 2010 16:39
не часто підтримую міськраду в її діях, але тут не можна не погодитись... якщо треба, ще й свій підпис під зверненням поставив би проти Табачника - українофоба
теж з України Показати IP 23 Березня 2010 17:25
Взагалі вважаю, що в України один вихід з кризи - віддати Галичину в Євросоюз. Ми заживемо спокійно, а Європу завжди невдоволені галичани розвалять за рік. Такі вони "українці". Табачника не чіпайте.
Влад Показати IP 23 Березня 2010 18:50
до теж з України:Ну молодчина!!!Гениально и просто.Слава Богу есть здравомыслящие люди,а не только эти страдающие чужебесием-болезнь похуже алкоголизма.Дай Бог тебе здоровья славный,добрый человек.
правдолюб Показати IP 23 Березня 2010 22:50
тобто МОСКВИЧ РЦД це нормально, а панетейний освітянин в западло, пропоную під ніс собі глянути ШАНОВНІ ДЗЕПУТАТИ,,,,,,,,,,,,,
Анонім Показати IP 24 Березня 2010 08:15
до теж з України. оце порада справжього патріота: галичину - в Європу, крим - татарам, схід - росії, межигір"я - януковичу. і хто тут "ху із ху"? один захід тільки і думає про побудову цілісної держави, а не русифікацію колоніальних земель.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus