USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Увесь кордон із Польщею розблокований: завершився протест біля «Ягодина»

16 Січня 2024 21:24
Через пункт пропуск «Ягодин-Дорогуськ» відновили рух вантажівок. Польські перевізники завершили акцію протесту.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

За інформацією, отриманою від Прикордонної варти Республіки Польща, сьогодні о 20-й годині (за київським часом) завершилася акція протесту польських перевізників перед пунктом пропуску «Дорогуськ – Ягодин».

Оформлення та пропуск через кордон вантажних транспортних засобів в обох напрямках здійснюється у звичайному режимі.

Читати ще: ПП «Ягодин – Дорогуськ» найрезультативніший: за рік єЧергою скористалися понад 640 тис. вантажівок і автобусів

Водіїв просять врахувати цю інформацію під час планування міжнародних перевезень.

Раніше ми повідомляли, що польські перевізники завершили блокування кордону перед пунктами пропуску «Краківець» та «Рава-Руська».

Нагадаємо, з 6 листопада 2023 року польські перевізники проводили страйк на прикордонних переходах з Україною, висуваючи низку вимог. Серед основних вимог – повернення практики дозволів для українських перевізників, скасованої угодою з Європейським Союзом до 30 червня 2024 року. 15 грудня митний пост «Ягодин» повністю відновив пропуск вантажів в обидва боки українсько-польського кордону. Проте того ж дня з’явилося повідомлення, що польським перевізникам дозволили відновити протести.

24 грудня вони заявили, що призупинять свою акцію протесту до початку січня. Страйкарі погрожували відновити протест, якщо не отримають письмових гарантій щодо виконання їхніх вимог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 17 Січня 2024 03:20
а це - не дебілізм ? - щось когось не влаштовує, то давай заблокуємо кордон з українцями ?.. - і це - в час повномасштабної війни.. а чи не стирчать в цьому проросійські вуха ?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus