USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В облраді – дискусія через посаду директора санаторію

17 Вересня 2015 15:36
Питання про продовження дії контракту з директором Волинського обласного санаторію матері і дитини «Турія» викликало дискусію серед обранців волинської громади.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 36 сесії облради 17 вересня.

Депутат Віктор Козак наголосив, що під час минулого засідання піднімав питання щодо фінансово-господарської діяльності санаторію. Відповіді на нього він досі не отримав, хоча минуло вже 30 днів. Він не став озвучувати інформацію про порушення, адже звинувачення наразі недоведені, але пропонував здійснити перевірку закладу перед тим, як ухвалювати рішення про продовження терміну дії контракту з чинним директором Віталієм Донцем.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у Волиньраді закликають УСБУ відреагувати на відгуки про санаторій-профілакторій «Турія». Депутат Віктор Козак звернувся із запитом до начальника УСБУ у Волинській області щодо санаторію-профілакторію «Турія», що у Ковельському районі. Він закликав промоніторити офіційний веб-сайт закладу, звернувши увагу на відгуки про санаторій.

Депутат Олександр Свирида висловився на підтримку чинного директора, зауваживши, що ситуація на найгіршому об’єкті області з приходом Віталія Донця змінилася. Директор відмовився від використання газу, запровадив енергозберігаючі технології у закладі, тож санаторій функціонує.

На це депутат Іван Смітюх зазначив, що на таку посаду потрібно призначати людину з фаховою медичною освітою. Наразі робота санаторію, з його слів – лише фікція.

На підтримку продовження терміну дії контракту з Віталієм Донцем висловилися депутати Валентина Блінова, Володимир Навроцький, Сергій Слабенко, Микола Давидюк та В’ячеслав Рубльов.

Своєю чергою, начальник відділу з питань управління об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області Лілія Кашева повідомила, що за час роботи директора претензій до його роботи з боку контролюючих органів не було, скарг від відпочиваючих теж. Щодо розпочатого кримінального провадження, воно було закрите через відсутність складу злочину у діях директора.

У підсумку, депутати вирішили продовжити термін дії контракту з діючим директором санаторію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus