USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Одесі внаслідок сутичок під Будинком профспілок постраждав чоловік

2 Травня 2018 17:34
Внаслідок сутички, яка сталася в Одесі під Будинком профспілок на Куликовому полі, де вшановували пам’ять загиблих 2 травня 2014 року, до поліції доставили двох осіб.

Про це Громадському повідомив начальник поліції Одеської області Дмитро Головін.

«Біля входу на Куликове поле сталася сутичка. Двоє чоловіків напали на трього, який йшов з квітами до Будинку профспілок, і завдали йому легких тілесних ушкоджень. Ці люди зараз доставлені до поліції і дають свідчення», — сказав Головін.

За його словами, окрім цієї ситуації до поліції не доставляли протестувальників. Загалом мітинг на Куликовому полі відвідало 2,5 тисячі людей.

Основна акція із вшанування пам’яті загиблих на Куликовому полі відбулася о 14 годині. Люди приносили квіти, згодом сталася словесна перепалка.

Як повідомив у коментарі Громадському перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, до забезпечення правопорядку в Одесі залучили 2,4 тисячі правоохоронців.

Наадаємо, 2 травня 2014 року в Одесі під час масових заворушень загинули 48 людей і більше 200 було поранено. Більшість жертв трагедії загинули в Будинку профспілок. Слідство встановило, що масові заворушення в Одесі були організовані і навмисне сплановані.

Зазначимо, що вироків у «справі 2 травня» в Одесі досі немає. Правоохоронці розслідують події в межах кількох кримінальних справ.

До слова, нагадаємо, три роки тому завдяки тодішньому керівнику ОДА Ігорю Палиці всі жителі міста були в безпеці, а прояви радикалізму з будь-якої сторони жорстко зупинялись. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці наголосив народний депутат Микола Скорик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus