USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В українських школах 12-річки не буде

24 Лютого 2015 16:51
Наступного навчального року 12-річної системи навчання у школах не буде.

Наступного навчального року 12-річної системи навчання у школах не буде. Про це повідомив міністр освіти Сергій Квіт перед початком наради з директорами департаментів Міністерства освіти, - інформує УНІАН.

З його слів, це питання не на часі.

«Наступного навчального року 12-річної системи навчання не буде», - сказав міністр.

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки пропонувало повернути 12-річний формат навчання у школах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 18:15
А зря.
Неля Показати IP 24 Лютого 2015 19:37
Має бути 12 річне навчання, але мінус один рік на навчання у вузі
Оля Показати IP 25 Лютого 2015 09:38
Боже,кому воно потрібне.Чого і кого вчити цих баранів? Все навчання зводиться до грошей,все кругом платне.12 років вчаться, а виходять баранами, бо навчання не має під собою ніякого грунту. Дитина розумна без грошей нікуди не може пробитися. 9 років і хватить по саму шию.Вчити треба,як за кордоном,якщо ви всі претеся в Європу, а в нас повна жопа. Там не учать всякої дурні, а йдуть ціленаправлено,до чого дититна має нахил- це і учить. Але ж там тупаки не вчаться в інститутах,тільки тому,що мають гроші.А в нас одні дураки вчаться, бо розумні не можуть поступити - грошей не мають.Я сама не закінчувала 10 класів. А зразу пішла вчитися в технікум, здобула там чудову освіту, а заочно в університет , але платно, поступити на безоплатно не могла. Тільки в технікум поступила на безоплатне навчання. Працюю уже 15 років економістом нащо мені ваша школа, так я вчилася в школі добре. І ви уявляєте,що сама роботу шукала роботу і взяли мене без блату, бо маю голову на плечах.Але заробити чесно на роботі нормальну зарплату просто неможливо,скільки б ти не старався.Маю 5 тисяч,звичайно-це не мінімалка, але й на них вижити неможливо зараз.А,що говорити вже про цих людей,які мають 1500-це страшно подумати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus