USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В Україні – комендантська година: розваги – з паспортом. ВІДЕО

14 Червня 2013 08:43
Віднині сидіти в кафе і ресторанах після 22-ї години можна тільки пред'явивши паспорт, бо в Україні вводять комендантську годину. Відповідний закон підписав Президент України.

Нові правила будуть стосуватися не лише кафе та барів, але й будь-яких розважальних центрів, крім закладів культури - до них віднесли кінотеатри, театри та філармонії, йдеться в сюжеті ТСН.

Весела компанія у київському ресторані святкує випускний. Вони закінчили 9 класів. Початок вечірки призначили на першу годину дня. Паспорт із собою має лише Владислав. Йому новий закон подобається, бо, каже, що в Росії навіть по вулиці дітям ходити не можна. Адміністратор ресторану, Аліна, каже, такі компанії гуляють тут досить часто. Іноді – втрачають відчуття часу.

Щоб вмовити дітей розійтися, Аліна згадує досвід роботи у дитячому таборі. «Ми не можемо їх викинути силою. Пропонуємо викликати таксі, подзвонити батькам. Бо так їх відпускати дійсно страшно, бо представляєш своїх дітей у такій ситуації», - каже дівчина.

Президент асоціації рестораторів України Ольга Насонова пояснює, що знайти дитину у пристойному закладі пізно ввечері – важко. А клуби та дискотеки, куди пускають молодь, де-факто, і без нового закону є порушниками – бо, як правило, продають дітям алкоголь. «Цей закон нанесе удар по тим закладам, які не приносять шкоди», - каже Ольга Насонова. Це, наприклад, розважальні центри, або боулінг-клуби. Менеджер Карина каже, сюди ходить кілька компаній підлітків, які засиджуються до ночі. Діти не п'ють, не курять, а спокійно грають. Як саме заклади мають відмовляти неповнолітнім клієнтам – не знають ще навіть у міліції. Як повідомлялося раніше, нічним клубам загрожує 1,7 тисячі гривень штрафу за розваги підлітків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus