USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вагітна жінка померла під стінами дитсадка

7 Жовтня 2011 16:52
У Ковелі померла 30-річна вагітна жінка - привела дитину у дитсадок, і там їй стало зле.

Як розповіли очевидці, це трапилося у середу, 5 жовтня. Цього дня вранці жінка привела свого 5-річного сина у дитячий садок №6 міста Ковеля. Садочок, до речі, розташований поряд з її будинком.

Вже у дитячому садочку жінці стало погано. Вона про це розповіла працівникам закладу. Батьки дітей і працівники садка заходилися їй допомагати. Винесли на вулицю, аби та могла вільніше дихати.

Як тільки жінка поскаржилася на те, що почувається зле, працівники дитсадка викликали швидку допомогу, - розповіла вихователь-методист садочка №6 Наталія Удачна.

Поки бригада швидкої їхала у садок, люди намагалися допомогти жінці. Очевидці розповіли, що окремі з них нарікали, що швидка їде надто повільно. І навіть викликали медиків повторно. Окремі стверджували, що швидка допомога не приїжджала 20-30 хвилин.

Проте у дитсадку запевнили, що швидка приїхала не довше, як за 10 хвилин після виклику.

Медики почали надавати допомогу, але врятувати жінку не вдалося: не дивлячись на реанімаційні заходи, вагітна померла.

За деякою інформацією, по дорозі до дитсадка жінку вкусила оса. При цьому жінка мала алергію на укуси комах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Володимир Показати IP 8 Жовтня 2011 21:57
Між першим і другим вихідним дзвінком пройшло 5 хвилин. Це зафіксовано на мобільному тих, що викликали швидку. По свідченням викликаючих, коли дзвонили на швидку другий раз, то побачили, що вона вже під'їхала. Так що немає сумнівів, що швидка їхала 5 хвилин. Просто в таких ситуаціях 1 хвилина здається як 10.
світлана Показати IP 5 Листопада 2011 19:05
Якщо вже на те пішло,то де ж вибачте була медсестра дитячого закладу,яка,до приїзду швидкої могла надати медикаментозну допомогу,тимбільше реанімаційні методи виконували присутні.Чому,так звана "медсестра" не надала допомоги у перші секунди,чи може знову таки у неї не було нічого під рукою?шановні зверніть увагу на це,а не на швидку,адже там малі дітки!!!ЦЕ жахіття!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus