USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Василь Зінкевич знову виступатиме на великій сцені

17 Серпня 2009 17:12
У приміщенні Волинського обласного музично-драматичного театру жваво йде підготовка до святкового концерту із нагоди Дня Незалежності України. Організатори обіцяють глядачам сюрпризи, – повідомляє 17 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Цьогоріч, як розповів у коментарі начальник управління культури і туризму Волинської ОДА Володимир Лисюк, концертну програму готує Волинська обласна філармонія. Директор цього закладу культури Сергій Єфіменко – головний режисер концерту. Тому цей захід можна вважати своєрідним звітом колективу філармонії.
 
За словами пана Лисюка, півтори години у приміщенні облмуздрамтеатру виступатимуть приблизно три десятки виконавців, зокрема і з районів області. У 2009-му, на відміну від попереднього року, концерт із нагоди Дня Незалежності не буде суто фольклорним. Організатори вже отримали згоду на виступ від народних артистів України Валерія Маренича та Василя Зінкевича. Володимир Лисюк розповів, що пан Зінкевич буде «у новій іпостасі».
 
Крім того, «родзинкою» святкового концерту стануть нові декорації, які у цьому році вже побували у Києві під час творчого звіту Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Серпня 2009 17:54
Вот это новость. Вася и Валера снова поднимутся на сцену - уррряяя!!!!! А фонограмки не потеряли? Есть? Ну и славно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus