USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ведучий ВВС вдосталь познущався над Яценюком, - Манн

8 Березня 2017 13:39
Ізраїльський експерт Соломон Манн на своїй сторінці в Фейсбуці повідомив про те, що колишній український прем'єр Арсеній Яценюк дав велике інтерв'ю ВВС, і ведучий Стівен Сакур познущався над Яценюком і буквально топче його в бруд, інформує replyua.net.

«І це цілком закономірно, оскільки Яценюк прийняв ВВС за звичні для нього українські ЗМІ, де можна говорити що завгодно і вішати локшину на вуха. Якщо комусь стане цікаво, ви можете і подивитися, і послухати це інтерв'ю, проте це можна зробити тільки через британський проксі», - відзначає Манн.

За його словами, відео доступне тільки особам, які проживають на території Великобританії.

Видання зазначає, що розумні люди вже повністю перевели цей ролик, і ведучий дійсно жартував над колишнім прем'єром і навіть заявив, що дуже сумнівається в його успіхи на посту.

Яценюк зауважив, що домігся успіхів, на що Сакур навів зовсім інші дані. «Тимошенко з її рейтингом у двадцять відсотків ви називаєте «лунатиком», тоді як у вашої політичної сили лише два відсотки», - підкреслив ведучий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 8 Березня 2017 15:22
є переведене відео: https://www.youtube.com/watch?v=PmpHqdc_454
луцький до Лучанин Показати IP 8 Березня 2017 18:27
Друже, тобі здається геращенко мінусуе
толік соборності 51 Показати IP 8 Березня 2017 15:34
та як ви сміете над куля в лоба знущатися це вам так не пройде
123 Показати IP 8 Березня 2017 16:06
Яйцепук просто дурачок, назначить его премьер министром мог только такой же.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus