USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Велодень - 2013 у Луцьку. ПРОГРАМА. МАРШРУТ

16 Травня 2013 14:05
Всеукраїнська акція «Велодень - 2013» у Луцьку набуде історичного відтінку.

Організатори мають на меті привернути увагу мешканців міста до позитивних властивостей велосипеда та позитивних рис велосипедистів; презентувати культурний, історичний та туристичний потенціал міста Луцька; гарно провести час.

Детальна програма:

10.00 – збір учасників
Фотографування, побудова колони, інструкції від регулювальників, презентація історичних костюмів, показові виступи тріалістів, фотовиставка

10.30 – старт масового костюмованого велосипедного пробігу
Маршрут пробігу: Театральний майдан – вулиця Винниченка – пр. Перемоги – пр. Соборності – пр. Молоді – пр. Відродження – вул. Рівненська – пр. Волі – Театральний майдан. В голові колони рухатимуться велосипедисти в найбільш цікавих та яскравих костюмах

11.00 – 13.00 – велосипедно-історичні розваги
Велосипедна смуга перешкод, вправи на вміння одночасно володіти велосипедом та середньовічною зброєю, конкурс на найкращий історичний костюм та адаптацію його до велосипеда

13.00 – початок велосипедних перегонів у стилі «cross country» з елементами «urban freeride» - Ботанічний сад Східно-Європейського національного університету (біля залізничної станції «Росинка»).

Захоплюючі змагання проходитимуть ботанічним садом, вулицями та стежками міста. В дистанцію будуть включені складні елементи «urban freeride» (н-д, спуски сходинками, чи маневрування між елементами містобудування та благоустрою). Організатори планують підготувати дистанції різної складності для майстерних велосипедистів, любителів та окремо – дитячий маршрут для найменших.

Орієнтовна схема маршруту змагань:


Домашнє завдання учасникам Велодня:

Підготувати (взяти, позичити, пошити, зліпити, придбати) костюм на історичну тематику; адаптувати костюм під «потреби» велосипеда (закачати штанину, підв’язати плаття тощо); при можливості оформити велосипед під стиль костюма і доповнити це все логічним атрибутом (меч, лук, мушкет, корзина, музичний інструмент, робочий інструмент). Очікуємо побачити лицарів, прекрасних дам, козаків, дворян, селян, музик, князів/княгинь тощо.

Організатори:
Асоціація велосипедистів Луцька
телефони: Сандалов Дмитро – 091 3030081, Моклиця Юрій – 091 3140800
E-mail: [email protected]



Нагадаємо, триває проект «Волинських новин», присвячений розвитку велокультури у Луцьку у партнерстві з «Асоціацією велосипедистів Луцька».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вєлік Показати IP 16 Травня 2013 15:08
Жаль, що в нас немає велодоріжок. Велокультура при дорожньому русі не розвинута, як в Європі.
люда Показати IP 16 Травня 2013 17:22
а дата? коли?
Forever Autumn до люда Показати IP 16 Травня 2013 17:47
На афіші чітко вказано - 26 травня
коли? тоді! до люда Показати IP 16 Травня 2013 17:48
взагаліто на картинці написано - 26 травня

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus