USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ветерани США закликають змобілізуватися, як після Перл-Харбора, і закрити небо над Україною. Петиція

8 Березня 2022 01:45
У США набирає обертів проукраїнський рух. Громадяни не можуть стояти осторонь, коли мирна Україна палає у війні, спровокованій підступним сусідом.

Представники ветеранських організацій США створили петицію щодо закриття неба та допомоги Україні. Петиція адресована Сенату США та Палаті представників США.

«Сьогодні, як відомо, президент Росії Путін під впливом державного телебачення провів кампанію щодо власних людей, у тому числі військових, щоб повірили неправдивим даним і оголосили війну невинному народу і демократії України.

Українці відчайдушно захищають свою країну і нагадують те, як колись Америка зібралася після Перл-Харбора, щоб підтримати глобальну атаку на суспільство.

Україна відстоює демократичні цінності, які Сполучені Штати пропагують у всьому світі. Санкції президента Байдена та інших світових лідерів потребують часу і вплинуть на Росію та Кремль, що ми цінуємо, але сьогодні ви не допомагаєте Україні, а лише шкодите Росії.

Ми, громадяни, ветеранські спільноти, лідери бізнесу, просимо, щоб наша присутність відчулася, безпосередньо допомагаючи народу України атакувати ворога, який уже має проти них санкції через їхнє втручання в наші останні політичні вибори.

Поза будь-яким альянсом чи партійною лінією гинуть невинні люди, діти залишаються без домівок, принижуються свободи громадян, а за всім публічно стоїть світовий лідер.

Поповнюйте Україну зброєю, очищайте небо, захищайте невинних. Не зосереджуйтеся на поразці Росії, зосередьтесь на порятунку України та порятунку демократії у вільному світі», – йдеться у зверненні.

Петицію можна підписати за посиланням.

Нагадаємо, петиція щодо закриття неба над Україною до НАТО набрала мільйон голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus