USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.96 40.20
  • PLN 9.92 10.10

Від посади освітянина Володимира-Волинського відмовилося семеро

17 Травня 2016 11:26
Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк прокоментував заяву на звільнення із займаної посади Дмитра Здіховського.

Нагадаємо, начальника міського відділу освіти у Володимирі-Волинському Дмитра Здіховського звільнили з посади після звернення учасників АТО до міського голови. Головна причина - сини Дмитра Здіховського, які служили в Криму, ще навесні 2014 року прийняли присягу «на вірність Путіну». Після публікації начальник міськвідділу освіти заявив під час прес-коференції ЗМІ, що йому не соромно, що його сини служать у військах Росії.

Так, під час брифінгу для журналістів Петро Саганюк розповів, що вже відбулися зустрічі з 7 можливими кандидатам на посаду начальника міського відділу освіти. Із тих, кому пропонувалася посада – ніхто не погодився, - інформує БУГ.

«Ці проблеми, що є в сім’ї Дмитра Андрійовича, це його внутрішні проблеми. Я хотів би сказати, по-перше, я не захищаю його, не захищаю його синів, але Крим це є територія України. Сьогодні їм їхати сюди – остаються всі там, «рвати» сім’ї? Безперечно, йому самому неприємно і він сказав: «я не хочу, щоб на мені спекулювали на сім’ї». Ці, що… його там… займаються «м’ясоїдством», хай подивляться на себе: де вони були, як вони відстоювали інтерес, чому їхні діти не на сході? Це треба трохи… більш по-людськи», - зазначив Петро Саганюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ох! Показати IP 17 Травня 2016 12:18
Боже, то ще такого лжепатріота виправдовувати? Ворога України, який виховав рашистів із своїх синів! І це позиція мера міста? Так пропонував товариш Саганюк людям цю посаду, щоб вони відмовилися! Нема незамінних людей! Так само як і на голів міськрад є багато достойних людей! Але ж як позбутися папєрідніків!
Петро Показати IP 17 Травня 2016 12:24
Пане Саганюк, вам пора на пенсію, ви вже не володієте ситуацією, а якщо по людськи то вам також стидоба і ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!!!!
Альоша Показати IP 17 Травня 2016 14:36
Давай Костік!
Костік Показати IP 17 Травня 2016 21:06
А як же віднестись до того що Батьки Ждамали живуть в Нашому Криму? Крим це Україна, і ще сини Здіховського покажуть хто е патріоти. Зарано ви судите людей! Спекуляції продовжуються, хто хоче бути начальником Освіти? Прізвища в студію?!!!
Анонім до Костік Показати IP 17 Травня 2016 23:24
Нерозумний ти, вони не живуть там, а служать в армії Пуйла.
Про петра Показати IP 17 Травня 2016 21:19
Петро не Петро перший а Петро останній ото він гоне аж стидно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus