USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Від завтра будинки на проспекті Волі знову отримають гарячу воду

26 Червня 2017 18:00
Після планового ремонту завтра, 27 червня, у Луцьку відновлять роботу котельні на Потапова, 10; 8 березня, 3; Вавилова, 6; Задворецька, 13 та дахові, що у будинку на Дубнівській, 15 та Кравчука, 11-в.

В усі будинки, що обслуговують ці котельні, буде подано гарячу воду, повідомляє прес-служба КП «Луцьктепло».

Зазначимо, що без гарячого водопостачання ще на декілька днів залишаться мешканці багатоповерхівки по пр. Волі, 22.

Цей будинок обслуговується з мережі, де зараз ведуться роботи в рамках «Проекту реконструкції системи централізованого теплопостачання у м. Луцьку», який ДКП «Луцьктепло» та Луцька міська рада реалізовують спільно з Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР).

Заміна старих аварійних труб на попередньо ізольовані може зайняти досить багато часу. Про пуск гарячої води до цього будинку поінформуємо додатково.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus