USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Відчула різкий біль і потім побачила, як переді мною відлітає жінка»: лучанка розповіла про жахливий момент ДТП на Соборності

14 Грудня 2021 12:59
41-річна вихователька дитячого садка Олена Ткачук – одна із постраждалих, яку на пішоходному переході в Луцьку збив 16-річний водій. Жінка зараз перебуває у місцевій лікарні з переломом кісток стопи та сильним забоєм лівого ліктя. У ліктьовому суглобі у неї почала збиратися рідина, через що їй встановили дренаж.

Лучанка розповіла PavlovskyNews про момент аварії, передає ТСН.

«Ми з сестрою переходили дорогу не найперші. Все було настільки блискавично, він дуже швидко їхав, я тільки відчула дуже різкий біль і потім побачила, як переді мною відлітає жінка, і їде машина на дуже великій швидкості. Ту жінку підняло дуже високо й відкинуло. Це все було перед очима. Він відбив мною дзеркало. Від удару у мене лопнула шкіра на лікті і, напевно, він наїхав на ногу, я точно не можу сказати. Мене та мою сестру відкинуло від машини», – розповіла Олена.

Читати ще: Відоме ім'я 16-річного водія, який на переході в Луцьку збив людей. Фото

За словами потерпілої, ніхто з рідних та близьких винуватця аварії з нею не сконтактувався.

Як повідомляли, 12 грудня в Луцьку біля торгового центру автівка в’їхала у натовп людей, які переходили дорогу пішохідним переходом. У результаті зіткнення постраждали 6 людей, а 16-річного водія, який їздив без прав на батьківському авто, затримали правоохоронці.

Найбільше в аварії постраждали 39-річна жінка та її 5-річний син. Зараз жінка в обласній лікарні в критичному стані. Вона досі перебуває у комі. В іншій, дитячій лікарні, перебуває 5-річний син потерпілої із забійною раною лоба. Його життю, за словами медиків, загрози немає. Їм збирають кошти на лікування. З бюджету Луцька на лікування жінки передбачили 100 тисяч гривень.

Як відомо, 16-річний винуватець ДТП катався разом із двома друзями, які сиділи в салоні авто. Порушникам – 15 та 16 років, разом в авто вони гасали містом та свої розваги знімали на відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Микола Показати IP 14 Грудня 2021 13:51
Надіюсь що цього сопляка дістане Гнів Народу у СІЗО, подавиться чимось чи впаде, таке буває, в таких випадках, питання наскільки плачевно, і наскільки вдало
Уася до Микола Показати IP 14 Грудня 2021 16:36
А хто його в СІЗО посадить?
джем Показати IP 14 Грудня 2021 14:24
Спочатку весь час писали, що вони знімали момент погоні, а тепер просто знімали на відео.
Ау до джем Показати IP 14 Грудня 2021 14:56
Мамуся, вийди з коментів, в любому випадку твій синуля уйо*ок.
Лучанин Показати IP 14 Грудня 2021 17:19
Чому ніде не вказано ПІБ винуватця аварії? І ще й з бюджету виділено 100тис на лікування?! Це правильно , що держава дбає про важко-хворих, але чому в такому випадку не про всіх?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus