USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Відчуття секунди та швидкості. Відео з гонок під Луцьком

24 Травня 2015 19:39
Дорогі автівки, професійні гонщики та автолюбителі зі своїми «залізними кіньми» не шкодували шин та мотору, адже кожен з любителів швидкісної їзди змагався за першість з дрег-рейсінгу.

Змагання з дрег-рейсінгу серед професіоналів та початківців відбуваються на території аеропорту, що у селі Крупа сьогодні, 24-го травня. Усі зібрані кошти організатори планують передати учасникам АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Руслан Показати IP 24 Травня 2015 21:12
На мою думку, організаторам повинно бути соромно за те що вони вимагали гроші (50грн.) за вхід на територію аеропорту. При цьому це була не добровільна пожертва на підтримку воїнів в АТО,а саме фіксована плата за "квиток". Через те що захід був не те шо погано організований, він був взагалі ніякий (знову ж таки, на мою, суб'єктивну, думку). На дорозі що веде до аеропорту утворився кілометровий затор, через те що про паркування автомобілів глядачів ніхто не подумав. Навіщо було організовувати парковку на вузькій дорозі, у той час коли це можна було зробити на площі аеропорту, яка пустувала. Адже ніякої виставки ретро автомобілів там НЕ було (хіба що якщо вважати один ретро Мерседес і блакитний ЗАЗ 968 "виставкою"). Учасників драг заїздів було також не густо, а ведучий (якого було майже не чути через якісь мікрофону, чи якогось іншого акустичного обладнання) часто навіть не оголошував моделі автомобілів, що стартували. Обмежувався лише назвами марок авто, чи то не знав він моделей техніки що стояла біля стартової лінії, чи року ліньки йому було вдаватися у такі "не важливі подробиці".
СССР Показати IP 24 Травня 2015 22:04
Молодці відроджується спорт !!!
Григорій до СССР Показати IP 24 Травня 2015 23:03
А я то думаю. що за ***они влаштували сьогодні перегони на джипах по вул. Гордіюк..
День Показати IP 25 Травня 2015 01:22
Ну взагалі то вхідний квиток був лімітований в 50 грн, бо кошти збирались хлопцям, що в АТО! Сума підрахована на сцені, оголошена після закінчення концерту в присутності великоі кількості свідків і відео,фото техніки! Багато хто хтів халяви, але звички треба міняти! Стосовно візду, то багато хто стояв в черзі, бо одночасно масово приіхали всі, і тому був затор. Ретро авто не було, так це мінус! Стосовно апаратури - колонки були придназначені для озвученн результатів і запрошення учасників! Якщо ви стояли в кінці турнткету, то логічно, що ви не могли чути, бо це відкритий простір і справді потужність не дозволяла зробити максимальне охоплення територіі! Але все коштує грошей, а ви, "друзі", все ж хочете на халяву, добровільний внесок! Дав 5 грн, а хоче, шоб було все, як на гран-прі Ф1!!! А стосовно оголошення авто - повна брехня! Він оголошував абсолютно всі моделі авто і що це за авто! Всі до єдиного! Так, не були приведені досконалі технічні данні авто, бо цього і не потрібно робити! Хто мав бажання, підходив в технічну зону, і особисто взнавав всі подробиці авто! А марка автомобіля і яка модель оголошувалась для всіх! Якшо хочете брехати - то робіть це якісніше!!!
E.O.S. до День Показати IP 25 Травня 2015 01:52
Що ти вихваляєш, те чудо в марках путалося, не кажу вже за двигуни чи тип пального, невже не можна було знайти більш компетентнішого? заїзд можна було організувати без такого корку, а не мусили кидати машину на трасі люди й пішки йти, минулі роки ж заїзджали!!!
День до E.O.S. Показати IP 25 Травня 2015 14:15
Як він путався в марках, якщо там були судді і техорганізатори, які не мали ніяких претензій до нього???? Знову брехня........... А стосовно авто - то запускати людей треба було раніше
E.O.S. до День Показати IP 25 Травня 2015 17:22
То напевно вони такі самі шпеціалісти)))...Питати у власника пошарпаної BMW який в неї привід, та з нього школярі за таке сміялися!
День до E.O.S. Показати IP 25 Травня 2015 20:16
Не всі такі круті автомобілісти, як ти! Багато хто не знає, який в бмв привід, і це нормально
E.O.S. до День Показати IP 25 Травня 2015 23:20
це те ж саме що мені стати футбольним коментатором)))
MIX Показати IP 25 Травня 2015 07:49
Я відпочивала там з чоловіком, я не шкодую ні 100 грн. за віхід, не за затори, бо було приємно просто прогулятись і все ж це благодійний захід. Мені здається, кому щось не подобається, то нехай покаже як краще, а то слова і критика - це лише порох.А я дякую організаторам та учасникам за гарно проведений час).
жорік Показати IP 25 Травня 2015 10:46
Тік - Олені
Зірка Показати IP 25 Травня 2015 13:07
дуже файно розказувати комусь як і шо треба було зробити.. а от візьміть, мудрагелі, та зробіть! знайдіть спонсорів, яких немає, знайдіть афігенне обладнання на халяву, знайдіть ведучого, який день відкричав задарма, поночуйте в машинах в аеропорту, бо роботи просто до фігіщі, обдзвоніть купу народу і почуйте сотні відмов, вкиньте свої гроші в організацію, продумайте наперед всі нюанси та деталі, відбігайте цілий Божий день на нервах... а от тоді вже розказуйте, що вам ще треба було зробити.. хлопці робили такий захід вперше. вони -не спеціалісти, і багато чому вчились просто на ходу! але вони його зробили!! і вони шалені молодці!!! бо вони зібрали гроші, які точно підуть на потреби наших бійців!! причому, самі волонтери нічого з того не заробляють, бо захід благодійний! і якби кожен з оцих, хто тикає і далі буде тикати на погану організацію, підійшов і запропонував свою допомогу, то і багів могло бути менше, і вам честь та слава.. а те, що народ, який припхався з повними торбами шашликів та бухла, жилив 50 грн тим, хто там, на Сході, сидить голий та голодний, то нікому совість не муляє? до речі, атошники, яким давали запрошення, соромились їх брати і старались вкинути гроші в скриньку, бо вони то знають, як воно..
Юра Показати IP 25 Травня 2015 16:46
Все було дуже класно!!! Організатори молодці!
Сергій Показати IP 26 Травня 2015 16:11
Єдиний великий мінус як на мене - організатори трохи плужанули з концертом - 1) мало хто знав що хедлайнери - Моторола, 2) концерт почався надто пізн після кінця заїздів. Як результат - Моторолу слухало 3 людини, хоч відлабали вони і файно )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus