USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Відділення ПриватБанку на Волині приймуть комунальні платежі безкоштовно

24 Березня 2009 08:52
Тепер клієнти Волинського ГРУ ПриватБанку не платять комісію під час сплати рахунків за комунальні платежі. Про це 24 березня інформують «Волинські Новини».
 
Прийом оплати комунальних платежів  здійснюється безкоштовно в усіх відділення ПриватБанку Волині, – повідомили у прес-службі фінустанови. Для зручності клієнтів відділення банку працюють без обідньої перерви. Клієнтів, які здійснюють платежі, обслуговують не лише в касі, а й в операційному залі відділень.
 
Якщо клієнт цінує свій час, то сплату комунальних платежів може доручити ПриватБанку. Банк автоматично списуватиме кошти з карткового і поточного рахунку клієнтів на користь підприємств. Для цього потрібно лише один раз завітати у найближче відділення ПриватБанку з паспортом, ІПН та номером рахунку, з якого планується робити списання.
 
Ще один спосіб сплати платежів, запропонований фахівцями банку, – через банкомат. Клієнти-власники карток ПриватБанку можуть із легкістю оплатити комунальні платежі в мережі банкоматів у місті Луцьку, яка налічує 75 банкоматів, та у місті Володимирі-Волинському – 9 банкоматів. А ще у банкоматах ПриватБанку міста Луцька можна здійснити оплату за послуги ЗАТ Датагруп.
 
Консультацію щодо оплати усіх видів платежів можна отримати у будь-якому відділенні ПриватБанку Волинської області та за телефоном: 8 (0332) 777752.
 
Довідково:
 
ПриватБанк – банк високої платіжної дисципліни.
 
Мережа Волинського ГРУ ПриватБанку налічує 75 структурних підрозділів. Всього по системі ПриватБанк працює 2997 філій та відділень по всій території України. До послуг волинян функціонують 156 банкоматів і 1150 точок еквайрінгу.
 
«ПриватБанк» – «Найнадійніший банк року 2008» за результатами SMS- та Інтернет-голосування українців. Вже більш ніж 16 років ПриватБанк залишається одним із найстабільніших  банків України. Це підтверджують і фахівці, і більш ніж 15 мільйонів клієнтів в Україні.
 
Крім України, представництва Приватбанку працюють у Росії, Латвії, Грузії, Португалії та Кіпрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus