USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відомо, хто будуватиме квартири для луцьких атовців

28 Грудня 2016 13:04
Конкурсна комісія з-поміж трьох кандидатів визначила забудовника ділянки на вулиці Арцеулова. На цій ділянці будуватимуть багатоповерхівку, частину квартир у якій надаватимуть учасникам бойових дій.

Про це йшлося під час 16-ї сесії Луцької міськради 28 грудня.

Як повідомив міський голова Микола Романюк, відбулося засідання конкурсної комісії щодо визначення найкращої пропозиції забудови ділянки на вулиці Арцеулова, 3б. У конкурсі брали участь троє учасників – «Луцьксантехмонтаж №536», ТзОВ «Завод будівельних конструкцій» та ТзОВ «Яровиця». В результаті переміг «Луцьксантехмонтаж №536», запропонувавши найбільш вигідну пропозицію. Забудовник задекларував, що 13% загальної площі житла (962 метри квадратних) надасть учасникам АТО відповідно до програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, інвалідів війни, які були призвані на військову службу по мобілізації для участі в проведенні антитерористичної операції, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти військовослужбовців зазначених категорій на 2017-2019 роки.

На ділянці планують звести багатоповерхівку загальною площею 7,4 тисячі метрів квадратних. 500 метрів квадратних для бійців зможуть надати одразу, а решту – протягом шести місяців з початку будівництва об’єкту.

Нагадаємо, питання передачі двох ділянок управлінню капітального будівництва для розробки проекту землеустрою для будівництва багатоквартирних будинків, у яких будуть виділені квартири для учасників АТО, підтримали під час сесії міськради у липні.

Окрім того повідомлялося, що питання передачі земельних ділянок у Луцьку тим забудовникам, які будуть готові безплатно забезпечити квартирами учасників АТО, розглядали у березні під час наради в голови облради Ігоря Палиці. Голова Волиньради тоді повідомляв про можливість підведення комунікацій та інфраструктури до таких багатоквартирних будинків за кошти обласного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Голова ЛМОСВАТОВ Показати IP 28 Грудня 2016 13:59
Навіть тут дурять чесний народ. Що то за блага такі для забудовника???? Замість того щоб виділити квартири для учасників АТО на безоплатній основі адже для забудовника виділяють землю, проводять комунікацію, він надає 13% житла за державною програмою 50/50. Тобто ще не побудувавши будинок він має гарантію, що місто разом з учасниками АТО в нього придбає 13% житлової площі.
Кобилинський Показати IP 28 Грудня 2016 14:11
А чому не безкоштовно ми ж воювали у 51омбр
Йопрст Показати IP 28 Грудня 2016 15:00
Можна було б і не оголошувати хто переміг я так ясний-красний!!!!!
скай Показати IP 28 Грудня 2016 17:43
вже корупція задолбала

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus