USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Відомий британський режисер завітає на Волинь

12 Грудня 2016 09:45
Відомий британський режисер Тоні Палмер завітає на Волинь, інформує Володимир Медіа.

12 грудня у музей-садибу ім. І. Стравінського, що знаходиться у місті Устилуг, завітає відомий британський режисер Тоні Палмер. В планах іменитого режисера – ознайомлення з унікальним музеєм видатного композитора, перегляд фільму про Сергія Рахманінова.

Нагадаємо, Тоні Палмер – оперний режисер, кінодокументаліст, впливовий британський музичний критик. А ще — людина, чиєї думки дослухалися Ігор Стравінський, Тихон Хрєнников, Джон Леннон, багато інших яскравих музикантів.

Палмера ще називають «людина-оркестр», яка на свій лад озвучує історію сучасної музики. Його фільми про Стравінського, Шостаковича, Шопена стали скандальними «бомбами» на Заході.

Свого часу Палмер зняв знаменитий тригодинний документальний фільм про Стравінського «Одного разу на кордоні…» (Once, at a Border…), який уже став класикою.

Зі Стравінським Палмер познайомився у 1966 році. У 1971-му великий композитор помер. А через кілька років видатний режисер зняв про нього фільм. У 2009 році цей фільм можна було побачити в Луцьку на фестивалі «Стравінський і Україна».

Отож, усіх охочих потрапити на зустріч із Тоні Палмером, переглянути його роботи та поспілкуватися з цим видатним режисером сучасності, чекають 12 грудня о 13.00 в Устилузі, в музеї-садибі І.Стравінського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus