USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У ВНУ презентували навчальний посібник за лекціями почесного професора вишу Тоні Палмера

14 Лютого 2024 06:46
У ВНУ імені Лесі Українки відбулася презентація навчального посібника «Путівник із мистецтва для молоді: університетські бесіди Тоні Палмера в Луцьку». Його упорядники – викладачі кафедри прикладної лінгвістики Ірина Біскуб, Наталія Волошинович й Олена Карпіна.

Про це повідомили на сайті вишу.

На дійстві були присутні ректор Анатолій Цьось, проректор з навчальної роботи та рекрутації Юрій Громик, почесний професор Тоні Палмер, засновник ІТ-компанії InternetDevels і член Наглядової ради Віктор Левандовський, студенти та викладачі факультету іноземної філології.
Читати ще: У Луцьку готують багатотомне видання творів Олени Пчілки

«Я щиро радий бачити на нашій зустрічі почесного професора Тоні Палмера, нашого партнера, стейкхолдера Віктора Левандовського, колег, студентів. У країні триває війна, ми маємо допомагати нашим захисникам, але водночас виконувати свою роботу – готувати висококваліфікованих фахівців. Ми багато працюємо над тим, щоб наші здобувачі отримували якісну освіту. Цьому сприяє академічна мобільність студентів та викладачів й реалізація програм «Подвійний диплом» і дуальної освіти.

Зразок такої співпраці – взаємодія університету та компанії InternetDevels. Також пріоритет навчального закладу – інтелектуальний потенціал, тому я пишаюся співробітництвом із нашим почесним професором Тоні Палмером і дякую нашим працівникам за підготовку такого гарного навчального посібника, який ґрунтується на творчій спадщині Тоні Палмера», – сказав Анатолій Цьось.
Читати ще: У ВНУ імені Лесі Українки працюватиме Центр підтримки технологій та інновацій

Ірина Біскуб розповіла, що співпраця ЗВО з Тоні Палмером розпочалася 2016 року з першої лекції почесного професора.
«Ми зрозуміли, що зобов’язані дати лекціям Тоні Палмера друге життя і надати можливість наступним поколінням студентів ознайомитися з цими текстами й працювати з різними високоякісними мовними матеріалами», – зазначила Ірина Біскуб.
Посібник можна використовувати у викладанні англійської мови, літератури, культури та перекладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus